Monday, May 21, 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ «ΟΧΙ»ΣΤΟ «ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ» !!!

Λένε ότι οι Έλληνες ξεχνάμε εύκολα και γρήγορα…
Προσωπικά, δυσκολεύομαι να ξεχάσω τον λυγμό που έπνιξε την φωνή του Κύπριου Προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου, όταν εκφωνούσε το ιστορικό εκείνο διάγγελμα της τιμής και καλούσε- παρακαλούσε- «διέταζε» με τον τρόπο του,τους Κύπριους συμπολίτες του να απαντήσουν με την ψήφο τους ΟΧΙ στην παράδοση της πατρίδας τους στα παγκόσμια συμφέροντα.
 «Παρέλαβα Κράτος, ΔΕΝ θα παραδώσω Κοινότητα» κραύγασε… ψιθυρίζοντας ο Τάσος και δάκρυσε προσκαλώντας τους Κύπριους πατριώτες να ψηφίσουν ΟΧΙ και να «σκοτώσουν» πολιτικά το άθλιο σχέδιο της κατοχής με την μάσκα της «ένωσης» της κατεχόμενης Πατρίδας που όλοι επιθυμούν αλλά όχι με όποιο αντάλλαγμα και με την απειλή μιας απόλυτης καταστροφής που θα τους επέβαλαν οι «μεγάλοι» αν δεν υπάκουαν.
 Να που τώρα, 8 χρόνια μετά, οι Ελλαδίτες Έλληνες, με αποφάσεις των ίδιων περίπου διεθνών Παγκόσμιων δυνάμεων απειλούνται με καταστροφή αν δεν ψηφίσουν και εγκρίνουν τους Νόμους παράδοσης και «νέας» κατοχής στην Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους και κατακτητές εξουσιαστές. Δυστυχώς στις δύσκολες μέρες που περνάμε μικρά ανθρωπάκια, φοβισμένα, τρομαγμένα γεμάτα ιδιοτέλεια καλούνται να αποφασίσουν για τα δύσκολα. Ένας Πρόεδρος που ως δανειστής παρέδωσε μαθήματα φοροκλοπής και αποχώρησε τρομαγμένος με αποτέλεσμα να αναβληθεί για πρώτη φορά στην ιστορία μια παρέλαση και που υποτάσσεται και «μοιράζει» non parers… που του αφήνουν διάφοροι ανευθυνουπεύθυνοι άγνωστοι «αρχηγοί» ή δοτοί Πρωθυπουργοί στων οποίων τον αντισυνταγματικό διορισμό συνέπραξε!!!
Ψεύτες, προβοκάτορες ηγέτες και δοσίλογοι, παρατρεχάμενοι της αρπαχτής, της αδιαφάνειας και των ατιμώρητων σκανδάλων απειλούμενοι από τους εξουσιαστές εντολείς.
Νάχαμε, αυτές τις δύσκολες ώρες, ένα Πρόεδρο που να απαντά στην εκπρόσωπο των δανειστών-τοκογλύφων που του δίνει εντολές να αποφασίσουν οι Έλληνες με δημοψήφισμα και αυτός αντί να της υποδείξει να μιλήσει με τον ομόλογό της, ανακοινώνει περήφανος το γεγονός.  
Νάχαμε πολιτικούς αρχηγούς να τιμούν το λόγο τους και να διαπραγματεύονται στις απαιτήσεις των εντολέων τους χωρίς να λένε πάντα ΝΑΙ φτάνει να μην θίγεται η εξουσία τους και να μην αποκαλύπτονται τα σκάνδαλά τους από τους «γνωρίζοντες».
Νάχαμε το κουράγιο και τη δύναμη να ψηφίσουμε ΟΧΙ στην κατοχή της πατρίδας μας που έντεχνα και απειλητικά με ψευτοδιλήμματα προσπαθούν να μας επιβάλλουν.
Ένα δυνατό ΟΧΙ με την ψήφο μας στην «νέα»κατοχή που επιχειρούν να μας επιβάλλουν με ένα άθλιο σχέδιο.
Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ
konkoulouris@yahoo.gr


ΠΑΛΗΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ 20/05/2012)

No comments: