Saturday, March 30, 2013

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα (παροιμία)
Κύριε Ρεχάγκελ, μπορείς να εκτίθεσαι και να αυτοεξευτελίζεσαι όσο θέλεις μόνος σου…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο σύνολό τους
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ τους «ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ»
                  
        γράφει  ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
                             ΟΜΟΤΙΜΟΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Τ.Ε.Ι.

Τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκε την πατρίδα μας, ως εκπρόσωπος-απεσταλμένος  της γερμανικής Κυβέρνησης, ένας Γερμανός που τιμήθηκε από τους Έλληνες όσο λίγοι συμπατριώτες του, ο κος Ότο Ρεχάγκελ, προπονητής της Εθνικής Ελλάδος που κέρδισε το 2004 το Ευρωπαϊκό κύπελλο ποδοσφαίρου. H αποστολή έγινε με εντολή της Γερμανικής Κυβέρνησης, προκειμένου με το κύρος του και την εκτίμηση στο πρόσωπό του, να αποκαταστήσει κατά το δυνατό την δικαιολογημένη έχθρα που στρέφει σήμερα ο Ελληνικός λαός απέναντι στην Γερμανική Κυβέρνηση.
Η αποστολή αυτή βρήκε την πλειοψηφία των Ελλήνων αντίθετη αν και 
δυστυχώς βρέθηκαν Έλληνες «της διοίκησης» δοσίλογοι, έτοιμοι να ανταποκριθούν και να συμβάλουν στην «επικίνδυνη» αυτή προσπάθεια.
Είναι αλήθεια  πως στο βάθος της Ιστορίας, εμφανίζονται πάντα ελάχιστοι προδότες –εφιάλτες, οσφυοκάμπτες  ή εξωνημένοι συμπατριώτες μας.
Ντροπή μας προκαλεί η στάση του κου Υπουργού Εσωτερικών (ή όπως σήμερα ονομάζεται) που «γονατιστός» παρέδωσε και πλακέτα με ελληνική και γερμανική σημαία στον «ανεπιθύμητο απεσταλμένο -τελάλη επισκέπτη» καθώς και η πανηγυρική υποδοχή, του Κου Περιφερειάρχη, στα όρια του γελοίου που προβλήθηκε εν είδει κλόουν με την ευκαιρία και της «εκστρατείας παράδοσης της διαχείρισης των σκουπιδιών» στα ελληνογερμανικά συμφέροντα που εξυπηρετεί ο Γερμανός κατακτητής που συνοδεύει τον επισκέπτη και «διατάζει» τους Δημάρχους!!!
Μέσα σαυτά, περισσότερο, θλίψη βαθιά μας προκαλεί η συμβολή ενός προσώπου, του κου Ρεχάγκελ, που συνέβαλε σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ελληνικού αθλητισμού.
Δυστυχώς ο κύριος αυτός σήμερα, με εντολή της καγκελαρίου της Γερμανίας και του μισητού αμετροεπούς ερπετού που την συνοδεύει και επιδιώκει να εξουσιάσει την Ευρώπη, δηλ να πετύχει με το χρέος ότι δεν κατάφερε δύο φορές με τα όπλα, πήρε εντολή να επισκεφθεί, μαζί με τον τελάλη επιχειρήσεων της Γερμανίας και τοποτηρητή των Γερμανών κατακτητών στην Ελλάδα, τους Έλληνες, για να πείσει ότι «η κα Μέρκελ είναι καλή γυναίκα» και αγαπάει τους Έλληνες» σαν να ψάχνει να της βρει κατάλληλο σύζυγο για προξενιό!!!
Εδώ αξίζει ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές που έδωσαν την πιο σκληρή αλλά μετρημένη και πατριωτική απάντηση στους γελοίους απεσταλμένους των κατακτητών… Δεν επιθυμούμε να συναντηθούμε με έναν εκπρόσωπο των εχθρών της πατρίδας μας, που σκοτώνει το σώμα και την ψυχή των συμπατριωτών μας για ίδιο συμφέρον!!!
Κύριε Ρεχάγκελ,
εμείς οι Έλληνες, δεν ξεχάσαμε τις καταστροφές που προκαλέσατε δύο φορές στον κόσμο και πολύ βαθιές πληγές στην πατρίδα μας. Μπορεί να συγχωρήσαμε, από αίσθημα ανθρωπιάς που περισσεύει σε τούτο τον φτωχό αλλά περήφανο λαό του Ευρωπαϊκού Νότου, αλλά δεν ξεχάσαμε τα εγκλήματα των Γερμανών στην καρδιά, στην ψυχή και στο σώμα της κατακτημένης Ελλάδας. Καλά θα κάνεις να φύγεις και να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου σαυτόν τον τιμημένο τόπο που λέγεται Ελλάδα ως επιτηρητής- τοποτηρητής- τελάλης-διαφημιστής των κατακτητών του. Αν και πίκρανες πολύ τους Έλληνες με την στάση σου αυτή, να έλθεις μόνο για να ζητήσεις συγνώμη για τα εγκλήματα των συμπατριωτών σου του Γ΄ Ράιχ και του «νέου Ράιχ».
Να πεις στην «καλή κυρία» που συμβάλλει τα μέγιστα μαζί με μερικούς ψευτο- εταίρους της ΕΕ στο τρίτο αιματοκύλισμα της Ευρώπης, με την ελπίδα να μην γίνει και αυτό Παγκόσμια πληγή και να ζητήσεις από την «καλή κυρία» να επιστρέψει τους θησαυρούς, τα χρέη και τις ζημιές  των καταστροφών που έχουν επιδικάσει οι διεθνείς συνθήκες στην Πατρίδα μας που της προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές.
Ως φίλος, μπορείς να έρχεσαι στον φιλόξενο τόπο όποτε θέλεις!
Και αν νομίζεις ότι οι ελάχιστοι της εξουσίας που σε προσκυνούν ως κατακτητή δεν εκφράζουν το αίσθημα της πλειοψηφίας των Ελλήνων και να είσαι σίγουρος  ότι θα έχουν την τύχη που είχαν όλοι οι Κουίσλιγκ και οι Τσολάκογλου στη ροή της Ιστορίας.  

29032013

No comments: