Friday, March 22, 2013

όταν (για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας), οι λέξεις χάνουν την σημασία τους

Παπούλιας για Κύπρο: «…ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση»

                                                                 γράφει  ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
                                                                               ΟΜΟΤΙΜΟΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Τ.Ε.Ι.
                                                               konkoul.blogspot.gr
η είδηση:  Κάρολος Παπούλιας, «Σε οικονομικό επίπεδο ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στην νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία τον επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,

νομίζω ότι κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι γίνεται πόλεμος, έστω οικονομικός στην Ελλάδα, επειδή για να γίνει πόλεμος χρειάζονται ΔΥΟ αντίπαλοι που να ανταλλάσσουν πολεμικές δράσεις. Δυστυχώς η Ελλάδα σήμερα και με την δική σας τεράστια πολιτική ευθύνη, βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής και πολιτικής ΚΑΤΟΧΗΣ από μια δύναμη που φέρεται να συμμετέχει σε ένα Ευρωπαϊκό διοικητικό μοντέλο, Ευρωπαϊκή Ένωση ονομάζεται, αλλά στην πραγματικότητα επιβάλλει με την πολιτική-οικονομική βία την βούληση των «δυνατών» μελών της, στην αδύναμη Κυβέρνηση και καταπατά με βαρύ πέλμα τον Ελληνικό λαό!!!  Δυστυχώς , η Ελληνική τρικομματική Κυβέρνηση «Τσολάκογλου»Σαμαρά, που σχεδόν διορίστηκε από τους δυνάστες του Ελληνικού λαού, όταν προεκλογικά με «ψεύτικες υποσχέσεις» και άθλιες τρομοκρατικές επεμβάσεις, (δεν ξεχνάει ο Ελληνικός λαός απειλητικά δημοσιεύματα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, την παραμονή των εκλογών σε Γερμανική Εφημερίδα), υπεδείκνυε στους Έλληνες τι να ψηφίσουν για να μην κινδυνεύσουν με οικονομική κατάρρευση, έξοδο από το ευρώ κά.

Μετά τις εκλογές, το κόμμα που πλειοψήφησε (ΝΔ) μαζί με το τρίτο και πέμπτο κατά σειρά επιτυχίας (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ), προκειμένου να διατηρήσουν την κατοχή της εξουσίας, διαμόρφωσαν μια ετερόκλητη τριμερή ομάδα εξουσίας (τρόικα εσωτερικού) και παραβίασαν προκλητικά κάθε αρχή νομιμότητας, ηθικής αλλά και πολιτικής και συνταγματικής ευθύνης. Με Νόμο που κατατέθηκε από την τρόικα των ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ παρέδωσε την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία του Ελληνισμού, που είχε αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται από τις προηγούμενες προδοτικές Κυβερνήσεις Παπανδρέου – Παπαδήμου.

Δυστυχώς ΟΛΕΣ αυτές τις προδοτικές πράξεις των δοσίλογων πολιτικών που ψήφισαν στη Βουλή την παράδοση της Ελλάδας, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ αφού υπέγραψε , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Κάρολος Παπούλιας που σήμερα εμφανίζεται να μιλάει για πόλεμο και προσποιείται ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για απόλυτη κατοχή, επειδή η Βουλή ψηφίζει, θέλοντας και μη, όλα όσα «διατάσει» η τρόικα των κατακτητών σε όλα τα θέματα, συχνά για θέματα που είναι είτε προφανώς αντισυνταγματικά πχ απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων ή παράνομα πχ παραβίαση ρητής δικαστικής απόφασης για το χαράτσι της ΔΕΗ το 2013 επειδή τα επιβάλλει η τρόικα, όχι επειδή είναι μείζονος σημασίας αλλά επειδή με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνει την θέση του ισχυρού ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ στην πατρίδα μας.

Μην που πείτε ότι υπάρχει πιο άθλια φράση από ένα Έλληνα γονατιστό Πρωθυπουργό να λέει «δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, το απαιτεί η τρόικα!!!»

Κύριε Πρόεδρε

το ηρωικό Σας παρελθόν σε σχεδόν παιδική ηλικία, που περήφανα μας προβάλατε όταν επιλέξατε να φύγετε τρέχοντας από μια παρέλαση που τιμούσε ήρωες που πέθαναν για την πατρίδα με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί για πρώτη, (ελπίζουμε και τελευταία), φορά στην Ιστορία αυτού του τόπου θα σας συνοδεύει ως εφιάλτης σε όλη την ζωή σας. Γι αυτό καλό είναι να σταματήσετε να προβάλετε σε κάθε ευκαιρία την φράση ότι «οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλα μέτρα». Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο την κατοχική Κυβέρνηση Σαμαρά-«Τσολάκογλου» και είναι βέβαιο ότι σε πρώτη ευκαιρία θα τους τιμωρήσουν όπως και τους τότε δοσίλογους. Αν αμφισβητείτε την αξιοπιστία των γραπτών μου, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την «αγάπη» των συμπατριωτών μας σε πρώτη ευκαιρία, χωρίς την παρουσία των «ένοπλων ταγμάτων» των προστατών σας…

Μια δοκιμή, αν την τολμήσετε,θα σας πείσει!!!

22/03/2013

konkoulouris@yahoo.gr

No comments: