Tuesday, February 5, 2013

Για να μην ξεχνιόμαστε!
Πριν από καιρό (μέσα Νοεμβρίου του 2012), με αφορμή δηλώσεις της Βουλευτού κας Φ. Πιπιλή και του «μεγαλοσυνταξιούχου» Βουλευτή, πρώην Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης που απέκτησε νομίμως γραφείο στη Βουλή, είχα στείλει επιστολές και ζητούσα να μου απαντήσουν σε μερικές απλές απορίες που μου δημιουργήθηκαν από την εν γένει παρουσία τους στην πολιτική πραγματικότητα.
 -Επειδή μέχρι σήμερα δεν έλαβα καμιά απάντηση, ούτε δημόσια ούτε
   ιδιωτικά,
 -Επειδή πιστεύω ότι ο χρόνος που παρήλθε είναι επαρκής και εύλογος
   αποφάσισα να δημοσιοποιήσω τις επιστολές, ξαναστέλνοντας
   για επικαιροποίηση το περιεχόμενό τους με την ελπίδα να
    λάβω απάντηση αυτή τη φορά.

Παλ. Φάληρο 05/02/2013
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
       ΟΜΟΤΙΜΟΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Τ.Ε.Ι.
     e-mail: konkoulοuris@yahoo.gr

1.
Προς
τον πρώην Βουλευτή Αττικής του ΠΑΣΟΚ,
πρώην Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και μεγαλοσυνταξιούχο Βουλευτή
            Θεόδωρο Πάγκαλο

     
             Θέμα: Θεόδωρε Πάγκαλε ΟΧΙ, Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί!!!
Η πιο προνομιούχα τάξη στην Ελλάδα είναι οι Βουλευτές.
Πρόκληση-απαίτηση για δημόσια απάντηση!!!       

Ε λοιπόν Θεόδωρε Πάγκαλε ΟΧΙ, ΔΕΝ τα φάγαμε όλοι μαζί!!!
Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, επειδή εσύ ανήκεις στην πιο προνομιούχα τάξη στην Ελλάδα που είναι οι Βουλευτές, (που νομοθετούν μόνοι τους για τα πλουσιοπάροχα και  σκανδαλώδη προνόμιά τους) και προκάλεσες μεγάλη καταστροφή στην Ελλάδα ενώ εμείς πεινάμε εξ αιτίας σου….
εγώ ΔΕΝ διόρισα ποτέ κανέναν στο Δημόσιο, εσύ πόσους διόρισες;;;
Αν τολμάς σε προκαλώ  να δημοσιεύσεις την επιστολή αυτή με στοιχεία και      δημόσια απάντηση στα συγκεκριμένα-σαφή ερωτήματα !!!                                 
Σε παρακολουθώ συχνά να παρουσιάζεσαι τιμητής των πάντων με την διατύπωση «λεβέντικων» απόψεων για διάφορα θέματα της επικαιρότητας και ενίοτε υβριστικός επειδή κάποιοι πολίτες  φοβούνται και ερωτούν ανωνύμως, επειδή χρησιμοποιείς Ασφαλίτικες μεθόδους πχ φάκελο ή άλλες αφανείς, άγνωστες πηγές πληροφοριών, για τους πολίτες με στοιχεία  τους που αφορούν  την επαγγελματική, πολιτική και οικογενειακή δραστηριότητα, με απειλές όταν προσφεύγουν στην δικαιοσύνη. Αυτό είναι ο ορισμός της φασιστικής αντίληψης και πράξης!!! συμφωνείς φαντάζομαι!!!.
Παρακολουθώ συχνά, όχι με έκπληξη πρέπει να πω, (μας έχετε δυστυχώς συνηθίσει σχεδόν όλοι οι Βουλευτές, (λόγω ευγένειας αποφεύγω να κάνω χρήση του συνήθους χαρακτηρισμού Βολευτές!!!), σε κάθε ευκαιρία να επιχειρείτε να ξεγελάσετε τους, όπως νομίζετε αφελείς Έλληνες πολίτες, με την μεγαλόστομη παρουσία σας σε διάφορα «συνεργαζόμενα» κυβερνητικά και «άλλα» ΜΜΕ, για την μεγάλη προσφορά σου στην πολιτική και στο έθνος, ασκώντας με δήθεν «πενιχρά μέσα» και αμοιβές τα πολλά καθήκοντά σου. Φυσικά υποβαθμίζετε έντεχνα τα οικονομικά και λοιπά προνόμια και απαλλαγές των Βουλευτών  και φυσικά τα δευτερογενή αποκρυπτόμενα προνόμια πχ εργαζόμενοι στα γραφεία –φύλακες και Επιστημονικοί συνεργάτες, σκανδαλώδεις συνταξιοδοτήσεις, πολλαπλές ακέραιες συντάξεις  κλπ κλπ ως ανύπαρκτα.

Για τον λόγο αυτό και για να μην κοροϊδευόμαστε, ΕΠΩΝΥΜΩΣ ρωτώ και απαιτώ, ως πολίτης που πληρώνει το «κόστος λειτουργίας» της Δημοκρατίας,
 να απαντήσεις δημόσια και συγκεκριμένα στις πιο κάτω σαφείς και εύλογες ερωτήσεις:
1.  ΠΟΥ  δημοσιεύεται ο Προϋπολογισμός της Βουλής και της Προεδρίας της Δημοκρατίας; Αν δεν δημοσιεύεται, γιατί;;;  μπορεί να είναι νόμιμο αλλά  είναι ηθικό για διαφανή διακυβέρνηση σε μια Δημοκρατία;;;
2.  ΠΟΣΟΙ (αριθμητικά) είναι οι Συνταξιούχοι Βουλευτές;;; και οι οικογένειές τους (όσων έχουν αποβιώσει), που συνταξιοδοτούνται;;;
3.  ΠΟΣΟΙ Βουλευτές  (όχι ποιοι), λαμβάνουν διπλές και τριπλές συντάξεις;;; (φυσικά όχι όσοι ΔΕΝ ΘΑ λάβουν στο μέλλον, αλλά θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όπως σήμερα)
4.  ΕΚΤΟΣ  από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, πόσοι και ποιοι άλλοι «πρώην»   διατηρούν γραφεία στη Βουλή;;; με ποια ιδιότητα;;;
5.  ΠΟΣΑ πρόσωπα απασχολούνται στο γραφείο σου στη Βουλή;;;
6.  ΘΕΟΔΩΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ, σήμερα (το 2012) εισπράττεις μόνο την Βουλευτική σύνταξη ή και άλλες;;; Ποιο είναι το συνολικό ποσό;;;                      
Επιμένοντας στο περιεχόμενο και την ΟΥΣΙΑ των ερωτήσεων αν τολμάς να ερευνήσεις και να απαντήσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και όχι με αοριστολογίες και μεγαλοστομίες και βερμπαλισμούς.
Την επιστολή αυτή επιφυλάσσομαι να  δημοσιεύσω με σχετικά σχόλια σύντομα μια που φαίνεται ότι απαξιώνεις να απαντήσεις σε μη «στημένες» αβανταδόρικες ερωτήσεις.
Με την ευκαιρία λάβε υπ όψιν και το πάρα κάτω συγκλονιστικό που ζητά αιτιολόγηση ως ένα ακόμα κορυφαίο ΑΝΗΘΙΚΟ μεν - νόμιμο δε προνόμιο των Βουλευτών,(ή μήπως κάνω λάθος και δεν είναι έτσι) αφού το εξασφάλισαν μόνο για τον εαυτό τους με την ψήφο τους και ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στους λοιπούς εργαζόμενους Έλληνες που αμείβονται από το Δημόσιο ή είναι συνταξιούχοι του Δημόσιου ή Ιδιωτικού τομέα. Δηλαδή, αν είσαι Βουλευτής εν ενεργεία (ή Συνταξιούχος;;; ισχύει επίσης;;;), και απασχολείσαι σε οποιαδήποτε εργασία ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Στον Δημόσιο Υπάλληλο, απαγορεύεται η δεύτερη αμειβόμενη εργασία και στον συνταξιούχο, του αφαιρούν το 70% της σύνταξης. Κορυφαία διάκριση και προνόμιο…υπέρ των Βουλευτών… Συμφωνείτε;;; αν κάνω λάθος να μου το πεις δημόσια!!! απλά και ξεκάθαρα και τι θα κάνεις αν δεν συμφωνείς.
 Για κάθε διευκρίνιση. στην διάθεσή σου.
    Παλ. Φάληρο 16/11/2012
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
       ΟΜΟΤΙΜΟΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Τ.Ε.Ι.
     e-mail: konkoulοuris@yahoo.gr
      
2.
                                                     Προς
                                                     Την Βουλευτή Α΄ Αθηνών της ΝΔ
                                                                Κα Φωτεινή Πιπιλή

    
             Θέμα: Επαναποστολή μηνύματος

              Ref: (2α. FOTEINH_PIPILH_MEGALOSTOMIES_09112012) Η πιο προνομιούχα τάξη στην Ελλάδα είναι οι Βουλευτές.
                          Πρόκληση-απαίτηση για δημόσια απάντηση!!!      

Κυρία Πιπιλή,
την 09/11/2012 σας είχα στείλει την συνημμένη επιστολή με σχόλια και συγκεκριμένες ερωτήσεις που συνδέονται και με την διατύπωση «λεβέντικων» απόψεων για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.
Επειδή μέχρι σήμερα δεν έλαβα καμιά απάντηση, μπορεί να αδιαφορήσατε ή μην την είχατε προσέξει, σας την ξαναστέλνω επιμένοντας στο περιεχόμενο και την ΟΥΣΙΑ των ερωτήσεων αν τολμάτε να ερευνήσετε και να απαντήσετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και όχι με αοριστολογίες και μεγαλοστομίες.
Την επιστολή αυτή θα δημοσιεύσω με σχετικά σχόλια σύντομα μια που φαίνεται ότι απαξιώνετε να απαντήσετε σε μη «στημένες» αβανταδόρικες ερωτήσεις.
Για κάθε διευκρίνιση. στην διάθεσή σας.
Με την ευκαιρία λάβετε υπ όψιν και το πάρα κάτω συγκλονιστικό που ζητά αιτιολόγηση ως ένα ακόμα κορυφαίο ΑΝΗΘΙΚΟ- νόμιμο (αφού το λέει ο Νόμος που οι ίδιοι ψήφισαν για τον εαυτό τους) προνόμιο των Βουλευτών (όπως ασφαλώς προσέχετε δεν χρησιμοποιώ για το σύνολο τον χαρακτηρισμό Κυρίες /οι):
Ένα ακόμα κορυφαίο προνόμιο, νόμιμο (αλλά προφανώς ανήθικο αφού το εξασφάλισαν μόνο για τον εαυτό τους και ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στους λοιπούς εργαζόμενους Έλληνες που αμείβονται από το Δημόσιο ή είναι συνταξιούχοι του Δημόσιου ή Ιδιωτικού τομέα, με επιβολή ποινής την αφαίρεση του 70% της σύνταξής τους),απέκτησαν οι Βουλευτές. Δηλαδή, αν ένας Βουλευτής εν ενεργεία (ή Συνταξιούχος;;;), απασχολείται σε οποιαδήποτε εργασία ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Στον Δημόσιο Υπάλληλο, απαγορεύεται η δεύτερη αμειβόμενη εργασία και στον συνταξιούχο, αν εργάζεται «νόμιμα», του αφαιρούν το 70% της σύνταξης. Κορυφαία διάκριση και προνόμιο…υπέρ των Βουλευτών… Συμφωνείτε;;; απλά και ξεκάθαρα και τι θα κάνετε αν συμφωνείτε;;;       

     Παλ. Φάληρο 16/11/2012
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
   ΟΜΟΤΙΜΟΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Τ.Ε.Ι.

2α.

συνημμένο:

 Κυρία Πιπιλή,

παρακολουθούσα χθες, όχι με έκπληξη πρέπει να πω, (μας έχετε δυστυχώς συνηθίσει σχεδόν όλοι οι Βουλευτές, (λόγω ευγένειας αποφεύγω να κάνω χρήση του συνήθους χαρακτηρισμού Βολευτές!!!), σε κάθε ευκαιρία να επιχειρείτε να ξεγελάσετε τους ,όπως νομίζετε αφελείς Έλληνες πολίτες, με την μεγαλόστομη απολογία σας (στον Ρ)Σ ΣΚΑΙ), για την μεγάλη προσφορά σας στην πολιτική και στο έθνος, ασκώντας με δήθεν «πενιχρά μέσα» και αμοιβές τα πολλά καθήκοντά σας. Φυσικά υποβαθμίζετε έντεχνα τα φορολογικά και λοιπά οικονομικά σας (των Βουλευτών) προνόμια και απαλλαγές και φυσικά τα αποκρυπτόμενα προνόμια πχ εργαζόμενοι –φύλακες και Επιστημονικοί συνεργάτες, σκανδαλώδεις συνταξιοδοτήσεις, πολλαπλές ακέραιες συντάξεις  κλπ κλπ ως ανύπαρκτα.

Σας άκουσα να καταγγέλλετε ονομαστικά συνάδελφό σας Βουλευτή (μάλλον χαμηλού προφίλ και διαμετρήματος), αλλά δεν άκουσα τίποτα για κραυγαλέα, κυριολεκτικά σκανδαλώδη, ανήθικα, (έστω και νόμιμα) προνόμια προσώπων που «διετέλεσαν» σε θεσμικές θέσεις και τους παραχωρείται γραφείο και προσωπικό επιλογής τους, χωρίς να είναι καν Βουλευτές.
-ΔΕΝ τολμάτε φυσικά να βγάλετε άχνα για τον Σημίτη, την Μπενάκη, τον Πάγκαλο (αυτός ο θλιβερός πολιτικός καραγκιόζης, πόσες συντάξεις εισπράττει;;; και πόσους εργαζόμενους απασχολεί και διορίζει για να επιμελούνται τα άθλια κείμενά του;;;)…
-Πόσα γραφεία «πρώην» λειτουργούν στη Βουλή και πόσο προσωπικό απασχολούν;;;
      - ΠΟΣΟΙ (αριθμητικά) είναι οι Συνταξιούχοι Βουλευτές;;; και οι οικογένειές τους (όσων έχουν αποβιώσει) που    συνταξιοδοτούνται;;;
 -Πόσοι Βουλευτές  (δεν με ενδιαφέρει ποιοι), λαμβάνουν διπλές και τριπλές   συντάξεις;;;
  (φυσικά όχι όσοι ΔΕΝ ΘΑ λάβουν στο μέλλον αλλά θα συνεχίσουν να λαμβάνουν     όπως σήμερα)
-Τολμήστε να ζητήσετε την Δημοσίευση του (απόκρυφου) Προϋπολογισμού της Βουλής και της Προεδρίας της Δημοκρατίας και τα απολογιστικά στοιχεία για τα πέντε τελευταία χρόνια και αν τα λάβετε δώστε και σε μένα ένα αντίγραφο για να σας αποδείξω με στοιχεία ότι το πολιτικό κατεστημένο εκμεταλλεύεται την ανοχή του Ελληνικού λαού. 

Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά το αποφεύγω για να μην σας απασχολώ περισσότερο, εν τούτοις ελπίζω να έχω μια ξεκάθαρη απάντηση στα κρίσιμα ερωτήματα μου, αν μπορείτε και θέλετε,  (Προϋπολογισμός-Απολογισμός, Συντάξεις, Απασχολούμενοι) και διατίθεμαι για κάθε διευκρίνιση και  δημόσια ή προσωπική συζήτηση.
         Παλ. Φάληρο 09/11/2012
       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ 
              ΟΜΟΤΙΜΟΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Τ.Ε.Ι. 
               e-mail: konkoulοuris@yahoo.gr

No comments: